du gör så jag orkar

Tacka gud för att du finns. Har aldrig i hela mitt liv mått så här bra som jag gör när jag är med dig.
Du vände mitt liv upp och ner totalt. Från att vara på botten till att kunna vara glad igen. Kan lova att jag tappade självrespekten i somras. Jag såg mig själv som oduglig och gjorde dumma saker.
Jag lät mig själv skadas och gå sönder, Jag sket totalt i livet och såg ingen mening med något. Jag hade faktiskt tappat all tro på kärlek. Jag trodde att allt sånt var på låtsas.
Men nu har jag hamnat i någons famn som håller mig trygg och lycklig. Det finns ingen som dig, Finaste du.
Om du bara förstod hur mycket du betyder för mig.
Världens finaste Emil.
 

I'm jealous of the nights that i don't spend with you

Förkyld som fan har jag blivit. Känner mig hänging, febrig osv. Som tur kommer favoritkillen hit och myser med mig ikväll! Skolan idag har varit riktigt jäkla dålig så att säga. Väldigt långtråkig osv.
Rätt så skönt att helgen börjar närma sig i allafall! På fredag kommer jag stanna hemma från skolan eftersom att jag är väldigt skolless och har ingen speciell ork till att dra dit:) På eftermiddan åker jag till gräsmyr med mina favoriter och där blire bara myskväll. Behövs verkligen! Sen lär jag nog vara med Emil.
Ska mysa ner mig under filten framför en film nu och bara vänta på bebis.
kram
bjuder på denna asgamla biiild
 

God damn you

Har haft två praktikdagar nu på hotell scandic syd och idag plaza. Gårdagen gick väl sisådär.
Jag och Linnea gjorde bra ifrån oss, så vi hade rätt så ont i fötterna efter en hel dag springandes i kök och servering! Idag började vi halv 12, Men jag var därimot tvungen att åka hem en timma efter vi började. Min kropp mår som sagt inte så hemskt bra nu på denna period, Så jag började bli kallsvettig och yr och åkte därför hem till vännäs.
Imorgon jobbar vi sista dagen på syd. Det ser jag fram emot!
I helgen vet jag inte riktigt vad som sker. Får hoppas på att kunna vara med min lilla favorit. Annars åker jag nog hem till mamsen eftersom att det var ett litet tag sen man såg henne.
 
Annars mår jag väl helt okej. Har haft en hel del dagar där jag inte mått så bra. Springandes ut och in hos barnmorskor och vårdcentralen, Menmen.
Ser fram emot en varm sommar nu. Värme,glädje,skratt och sena sommarkvällar är nog något som jag behöver nu. Mitt humör blir så förändrat nu på alla mörka dagar. Jag är ju inte en ledsen och sur människa.
aja ska försöka få mig lite som trots allt
kramis
 

Skola imorgon

Lovet har som sagt varit kung! har hunnit en hel del de sista dagarna! Fyllde som sagt 17 i torsdags och det firade jag med min favoritkille! Vaknade upp hos honom och på köksbordet hade hans snälla mamma lämnat en tårta och en chokladask, Kunde inte börjat bättre! Efter det åkte jag och Emil in till stan där han handlade presenter till mig och sen kollade vi bara lite kläder osv. Efter det åt vi på restaurang, Kinamat fick det bli! Åh vad jag tycker om honom.
Sen skjutsade han hem mig till Vännäs och där väntade mina fina vänner! Dagen efter kom även Klara hit så då var alltså hela gänget här! Vi fikade en massa gott, Åt på tre kronor och sen började vi förkröka lite och sen drog vi på fest hos pg! Kvällen var väldigt nice, Men fick dock i mig alldeles för mycket alkohol så minns inte så mycket som jag egentligen vill, Men det var ändå en väldigt lyckad kväll med mina favoriter! Ikväll ska jag fira med min familj och även Emil, Lite sent ute men det blir bra ändå! Sen sover bebis kvar här och imorgon taggar vi mot skolan!
haha en full Emma lyckades ramla och pynta skolgården litegranna;)
 
 
 
 
 

Nytt år, Nya möjligheter

Början på det nya året har varit suveränt! Jag var med finaste Malin och vi invigde det nya året tillsammans med lite festligheter, tog en promenad på strandpromenaden för att kolla de fina fyrverkerierna, Åt kinabuffé och sen träffade vi såklart en massa fina människor. Kom i säng vid 3 tiden, men vaknade några timmar senare av att det ringde på telefonen och att det knackade på dörren. Så en relativt onykter Emma masade sig upp från sängen och öppnade och där stod världens finaste kille, Så jag sov väldans gott årets första natt! Dagen efter vaknade jag och Emil ganska sent och sen åkte vi in till stan för att käka lunch och sen åkte vi tillbaks till lägenheten för lite filmmys. Sen skjutsade han mig och Malin till Norrmjöle där alla brudar skulle ha en tjejhelg. Såå mysigt hade vi! Sen igårnatt kom bebis och hämtade mig där så vi kunde sova tillsammans. Kan bara säga att mitt lov har varit superbra! Fest,Sena kvällar och att få hänga med alla fina vänner och sen såklart en hel del shopping på det! Nu ska jag i allafall börja med all flytt eftersom att jag flyttar nu till veckan. Bra 17 års present, va?;) hadeeee

RSS 2.0