Snart säger jag godnatt efter en helt okej måndag! Ska bara hoppa in i duschen och sen se en film!
Kram!


Hate mondaymornings!

Sitter på skolan och är väldigt trött. Ar haft hk i ca 2 timmar och det var ganska så jobbigt, sen så smakade våran köttfärs som vi gjorde hundfoder! Har iaf bara tre lektioner kvar idag, så jag klagar inte! Måste sluta skriva nu!
Kram♡
Fick dessutom färga och klippa Malin hår i förrgår!


Plugg

Sitter och försöker läsa till hkprovet, vilket inte går nå vidare! Har provet på fredag också! Yey.
Aja ska försöka anstränga mig lite nu!
Puss


Trevlig dag i Lycksele!

Haft en superbra dag i Lycksele! Med god mat och lite småshopping. Bjuder också på en bild på mina nya löparskor som jag fyndade tidigare i veckan!


How close am i to losing you?

Fredagskvällen spenderades med finaste Elina! Och vi bara hängde i bjur och så! Sen på lördan spelade vi vår nästsista seriematch. Så skönt att det snart är över! Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, Kollade lite fotboll på förmiddagen och sen har jag bara legat hemma och degat. Imorgon är vi lediga också, så då ska jag passa på att fara shoppa lite saker!


Bra start!

Denna måndag kändes faktiskt som en väldigt bra start på veckan! Har beställt hem nytt löshår nu också. Så det lär komma på onsdag! Blir superbra!
Hade faktiskt en riktigt mysig helg dessutom! Fredagskvällen spenderades med en söt person! Och lördagskvällen var dock mindre bra, Men den blev helt okej tillslut!
Nu ska jag sätta igång mes lite spontan plugg!
Vi får höras!


Väck mig när allt är över


Du rev upp alla mina sår.

Godmorgon! Min mamma väckte mig halv sex, vilket inte var tänkt att jag skulle göra. Har iaf blivit mer förkyld nu IGEN. Så det blir ingen skogsvandring för mig. Har snart haft förkylning i kroppen i mer än 2 veckor snart, inte kul alls!
Aja ska försöka somna om, pusshej!


Snart slut på dagen!


Trappan

Hela livet är som en stor trappa, Med tusentals trappsteg. Varje dag tar du ett nytt steg och hamnar lite högre. Men sen går saker fel. Du tappar balansen och ramlar ner till det första trappsteget. Du är alltså på botten. Varje dag faller jag ett steg neråt. För jag orkar inte stå imot mer. Allt bara faller isär


Tisdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har lagt bloggen bakom mig de senaste veckorna eftersom att jag är väldigt trött nuförtiden. Men nu ska jag försöka om på nytt! Har iaf varit sjuk ett bra tag. Men jag tränade iaf första gången igår och det kändes inte så jättebra!
Ska se ett program nu. Pusshej


RSS 2.0