A new start

Har inte bloggat så värst mycket på ett tag nu, Men här kommer ett litet inlägg! Skolan har iallafall börjat nu och jag trivs fruktansvärt bra i min nya klass! Vi har kommit så jäkla nära varann på så kort tid! På helgerna har jag träffat mycket folk, varit på lite fester osv! Igår träffades några från Klassen i Umeå och så gick vi ut å åt på subway, och det var jättetrevligt! Efter det så åkte jag till lägengeten och städade och sen fick jag besök av min fina vän Jonas! Vi lirade bara lite FIFA och sen så höll jag på att fixa mig eftersom att jag och mallsan skulle på fest. Sen drog jag å Malin dit och träffade på Elie och jossan å en massa andra! Askul kväll! Idag skulle jag egentligen vara med Jonathan, men är riktigt sjuk så det skippar jag nog tyvärr!
ska se film nu, Kram!
 

Om du bara visste.

Du anar inte hur mycket jag tänker tillbaks. Så mycket minnen och så många tårar. Du var allt,verkligen. Jag föll för dig på så kort tid. Jag var lycklig. Jag var någon helt annan än vad jag är idag.
Idag är jag helt tom. Vet knappt vad jag vill av något längre. Det värsta är att du nu vet hur allt är, Du vet att jag inte klarar mig utan dig. Och nu vet jag också, Jag vet att du inte bryr dig alls.
För dig är jag inget, För mig är du allt.


Allt vi hade är borta

Ibland känns det bra. Det blir som en helt annan version av mig. Men sen så kommer de stunderna när jag bara vill bort från allt. Jag vill bara stanna av och ge upp.
För det finns så mycket ångest inom mig. Så mycket sorg, så mycket saknad.
Jag saknar dig. Hur många gånger måste jag säga det tills du förstår hur jobbigt det är utan dig?
Bara att vakna upp utan dig vid sin sida. Att aldrig mer kunna luta sig mot din axel. Jag känner mig bara så misslyckad och helt jävla tom.


Helt slut

Vaknade alldeles precis och är fortfarande sjukt trött! Igårkväll/natt så hängde jag och mallan med Gustav, Danne och Måns! Vi cyklade till grubbe och sen for vi hem till Gustav och där blev det lite filmmys och massa sånt! Typ vid halv fyra tiden drog vi ut och spelade lite basket! Och sen efter det så drog jag och Malin från grubbe och sen till donken. Så vi satt å åt frukost vid typ halv femtiden;) när vi kom hem så var vi gaaanska så slitna kan jag ju säga!


RSS 2.0