Jag saknar dig

SItter hos mallsan just nu och väntar på att hon ska duscha klart. Vi hade bara en myskväll igår med massa godsaker och vi hann även köpa lite saker till halloween! Kvällen innan åkte jag och malin till Hfors och va med Emil och där sov vi även över, Jättemysigt hade vi!
Sen dagen efter följde vi honom till tandis och sen skjutsade han oss hem till malin.
Ikväll åker jag hem till örträsk och är kvar till imorgon.
Haloween kommer spenderas med några fina och vi ska göra gojävla mat i min lägenhet och sen får vi se vad vi hittar på! På lördag blir det nog fest i allafall
KRAAAAM
 

på rätt väg

Har inte bloggat nu på ett ganska bra tag och det kan nog bero på att jag har haft fullt upp med mitt liv. Kan säga att saker bara blir bättre och bättre för dagarna som går. Känner själv att jag mår delvis bättre i mig själv och jag vågar allt mer. Mitt självförtroende är helt annars än vad det varit och jag känner bara att jag inte lägger ner så mycket tid på de saker som jag vet får mig att må illa.
 
Skolan rullar på som den ska, Jag har en fin klass, Har många nya och gamla vänner som står mig riktigt nära. Har även träffat en person som alltid gör mina dagar bättre. Han finns alltid när saker går åt helvete och när jag inte har ork.
Han får mig att tänka positivt även fast det egentligen kan kännas jobbigt. Det är han som jag vill spendera mina dagar med. Han är världsbäst.
 
Idag hade vi ingen riktig skoldag. Jag och mallsan fick trots allt lite sovmorgon och sen kom wilma hit och vi åt alla tre frukost tillsammans och sen började vi åka in mot stan där vi skulle dela ut olika inbjudningar till vårat evanemang i glashuset. Vi gick ut och åt alla ht 1or och 3or. Super mysigt hade vi!
Efter det gick jag, malin och wilma och köpte lite kläder till haloween, Dit taggar jag verkligen till!
Sen gick vi tre på ett möte med Umeå 2014, Där vi pratade om olika överenskommelser och regler osv och vi berättade även om vårt program i glashuset.
 
Just nu ligger jag hemma med tända ljus och en kopp te och försöker plugga lite på min svenska uppsats. Saknar dock min lilla bebis, Men ska nog vara med honom till helgen!
På söndag blir det även bio med några friendos. Som sagt så rullar livet på bra nu!
ha det bra!
 
 

RSS 2.0