party tonight!

hejsan! är hos malin nu och ikväll ska vi dra på fest, vilket kommer bli asnajs! tur att mina klänningar har hunnit komma också! kommer bjuda på lite bilderfrån kvällen!
imorgonbitti åker jag och malle till huddik. Så då blir de shopping på birsta på ditvägen!
aja, Nu ska vi fixa till lite grejer
kram

Sad

Tar bloggpaus ett litet tag


Lördagsmys

Igårkväll drog jag iväg till gymmet när mami slutade! Riktigt skönt var det, Men jag har sjukt mycket träningsvärk idag och det är därimot inte lika skönt. Idag vaknade jag kring halv 11, Vilket kändes jättesent eftersom att man är så van att kliva upp tidigare! Just nu ligger jag i sängen och ser en film.
Ska se klart den nu iaf
Kram♡


Som om hjärtat brann


Fixat!

Har bråkat med garderoberna nästan hela dagen eftersom att jag inte får nån plats ned nånting längre, Så jag har bestämt mig för att köpa in ännu ett klädställ när jag ändå åker förbi Ikea nästa vecka! Så de kommer nog bli bra. Eftersom att jag var sjuk idag så har jag hunnit röja upp en hel del i rummet och har dessutom målat om min lilla byro och min spegel till sminkbordet, Snyggt va? Båda var bruna förrut så det ser dubbelt så mycket fräschare ut nu! Sen har mami beställt hem lite kläder, bl.a mina klänningar! Så därför är jag riktigt glad just nu. Ska se lite tv nu och fixa lite grejor till morgondagen!
Kram♡


I want


Sjuk

Nästan alla dagisbarn har varit förkylda, Så nu har jag blivit smittad också, Kan det bli bättre eller?.. Hoppas bara att jag hinner bli helt frisk till Hudiksvall!
Just nu ligger jag i allafall och ser en bra film som jag dock inte vet vad den heter. Uppdaterar senare!
Kram


Lost

Inget kommer att förändras. Jag kommer nog alltid att få må så här. Jag vill så gärna ta tag i allt och göra saker bra igen. Men jag har tappat taget helt och vill bara gräva ner mig.
Så mycket tid har runnit iväg, så mycket. Men inget blir bättre. Det blir nästan bara sämre och sämre för varje dag som går. Jag vill bara lägga allt bakom mig och börja om på nytt.
Jag vill vara glad igen


Måndagen avklarad

Första praodagen gick faktiskt jättebra. Jättesöta och snälla barn fick jag träffa! Det blev såklart lite jobbigt eftersom att alla pratade i mun på varandra nästan hela tiden och sen ha koll på dom hela tiden är inte så enkelt! Annars är det jättekul! Ser fram emot en veckas lov också för då åker jag mot glada huddik!
Bjuder på lite bilder från helgen!
Kram☆


Vill ha helg

Superskönt att tisdagen äntligen är över! Har hunnit plugga lite till franskaprovet också. Ikväll blev det dock inget gympass, Så jag drog ut på en pw ist! Väldigt kallt var det.
Men imorgon ska jag faktiskt gymma!
Ska nog sova nu
Kram


Monday

Helt okej dag idag! Hade bara fyra lektioner så det gick ganska snabbt! Efter skolan cyklade jag en mil och efter det blev det gym i lite mer än en timma! Så jag är ganska less i kroppen just nu, Så det får bli sängdags nu, kram♡


Hola

Gymmade för två timmar sen och det gick förjävla bra! Imorgon är det kortdag också så då ska jag passa på att jogga och efter det gymma och sen klämma in lite måndagsplugg!
Ska se film nu
Kram


Onsdag


Väck mig när allt är över

Dagen har gått ganska snabbt faktiskt. Har dock inte tränat nåt idag, vilket inte känns så jättebra. Har iaf kommit igång lite med pluggningen till so provet som är på torsdag! I helgen hoppas jag att jag får träffa Malin igen. För det behövs verkligen!
Måste hoppa in i duschen nu
Kram


Dagen

Hur trött som helst efter dagen! Direkt efter skolan åkte jag till lycksele och småshoppade lite behövliga saker! Efter det blev de att direkt åka till gymmet. Har nog aldrig varit så less som jag blev ikväll, sjukt asså!
Ska nog gå och sova
Kram❁


i'm nothing without you


Helt slut!

Efter skolan drog jag ut på en lång pw! Det var verkligen superhärligt! Sen efter det drog jag till gymmet och tränade stenhårt i lite mer än en timma! Som sagt är jag supertrött, så det får bli att gå i säng snart!
Kram♡


Onsdag

Sitter på svenskan nu och det är väldigt långtråkigt! Har nästan bara dryga lektioner idag också. Efter skolan ska jag nog ut och springa och sen på kvällen blir det att fara och gymma! Måste jobba nu
Kram♡


Finally

Har äntligen lyckats bli helt frisk och fått ork för att börja träna stenhårt igen! Gick bra på gymmet gjorde de också! Och har ställt klockan på halv sex, så då blir det ut och löpa innan skolan! Aja, ska hoppa i säng nu så jag lyckas kliva upp imorgon!
KRAM♡


RSS 2.0