Tänk om det händer nu

För tillfället funkar inte min hjärna som den ska. Den bara lägger av och tänker på fel saker som jag egentligen inte får tänka på. De senaste veckorna har jag varit en relativt glad människa. Har inte behövt lämna klassrummet varenda lektion eftersom jag brutit ihop. Har lyckats hålla det inom mig på något sätt. Jag vet inte riktigt om det bara försvann för tillfället eller om min kropp bara försökte dölja allt.
Men just idag vände sig allt upp och ner.
 Är tillbaks på samma spår igen där jag inte vill vara. Får en konstig och kall känsla inom mig. Känner mig så fruktansvärt tom. Jag har ont, Så ont.
Vad är det ens som gör en att må så här dåligt? Jag vill bara kräkas upp allt som får mig att må så här illla.
                           
                                                     
              the-personal-quotes:black & white quotes/GIFS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                             

Utan dig är jag inget

Hallå där! har alldeles nys hoppat ut från duschen och även kladdat på lite smink. Morgonen började med god frukost och dear john på tvn. Riktigt mys! Gårkvällen var hur trevlig som helst. Åt först middag i lägenheten med malin och Marta och sen kom även wilma och fransesca och vi lyssnade bara på musik pratade osv. Senare på kvällen kom en massa klasskompisar och även deras italienare så vi gick alla på ikaros och bara hade det kul.
Just nu väntar jag på att emil ska komma hit eftersom att vi ska åka till örträsk och ha en liten famildemiddag. Det blir super!
bjuder på en väldans gammal bild på mig och mallan när vi va på nåt party som jag dock inte kommmer ihåg vart;)
 

we two were meant to be

Äntligen börjar lovet närma sig. Har haft en hel del inlämningar i skolan och även prov, Så nu känns det som att ett lov skulle sitta fint. Har haft det ganska bra efter sportlovet iaf. Mycke festande och vrit med mina favoritbrudar och emil. Till lovet åker familjen upp till fjälls så efter skolan rullar jag Emil och malin upp själva till tärna och det ser jag verkligen fram emot. Lär bli en massa skoterkörning, grillning, solning och sen ska vi även dra till hemavan nå kvällar å träffa en massa folk. Lär nog komma lite bilder då alltså
 
 

RSS 2.0