Skola är kul

Sitt på franskan me Elina just nu å ba tråkar! Vi hade nyss musikprov som tog typ 10 min å efter de blev de å skriva klart en låt som vi påbörjade igår!
Igår va skolan så oseriös så jag å bästa åkte till Vännäs istället och va med våra pojkar! Efter de skjutsade vi Elina till bjur å sen åkte jag å babe till örträsk och myste, såg film och sen åkte vi till bjur på min träning!
Ikväll ska ja plugga som fan!
Adios


Sorry

Förlåt för världens sämsta uppdatering på länge! Har dock inte så mycke å skriva om nu heller! Veckan ha vari bra och nu är jag påväg till kusinerna<3
Bjuder på lite bilder från lovet och denna vecka!


Innerst inne är jag krossad

Lördag och alltså första lovdagen. känns väl lite si sådär! Gårkvällen var helkul! Började me att ja mötte upp Elina och vi köpte en massa gotta och satt oss vid rampen och käkade och bara pratade på en massa!✨ Efter de träffade vi på massa folk som vi hängde med! Och vi ba satt å dunkade bra musik på ug! Så som sagt så var kvällen bra!✨
Just nu ligg jag i sängen och mår lite knas. Ska försöka rycka upp mig sen och fara ut och springa och inte bara ligga inne och deppa.
ha ett bra lov alla✨
 
Snodde bilden från Elinas snap;)

Torsdag

Dagen har rullat på relativt bra och humöret är väl ändå helt okej. Jag och Elina blev ashungriga under no:n så vi drog å käkade cheeseburgare me pommes och en massa lökringar!
Ikväll ska jag egentligen plugga, Men har absolut ingen ork, Så jag skiter fullständigt i det.
Åker kanske och kollar på fotboll ist!


Tårarna bara rann

Gårdagen var väldigt upp å ner! På skolan hade vi tre nationella delar i no, blev ganska drygt faktiskt. Efter skolan blev det mesta bara ett helvete och jag mådde inte alls bra. 
Tur att man har så bra vänner som finns där!
så tack för en bra kväll, Började faktiskt må bättre❤
Natten har dock varit mindre bra eftersom stt jag  inte fått så mycket sömn, Men annars är det okej nu!

 

Sunday

Ligger och ser en massa kärleksfilmer och gråter lite för mig själv, patetiskt va?;) helgen har varit underbar! Har hängt med mina kusiner, käkat och fikat en massa gott och bara lirat fotboll osv!
Men nu är jag som sagt hemma.
Imorgon är det skola vilket ändå känns okej! Taggar ändå till lovet som äntligen börjar närma sig!


Vart tog orken på livet vägen?

Ligger hemma och är trött och har fruktansvärt ont i ryggen efter smällen i tisdags, fyfan. Hade nationella idag som gick relativt bra! Fick hjälp av Elina att skriva klart min låt också, asbra ju!
Skriver senare

https://cdn2.cdnme.se/2360246/6-3/pic_533c41bee087c30b0b83aff3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2360246/6-3/pic_533c41bee087c30b0b83aff3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2360246/6-3/pic_533c42b9ddf2b3206fd2416e.jpg" class="image">


RSS 2.0