Onsdag

 
Förmiddan rullade på snabbt som satan idag! Kommer knappt ihåg vad vi gjort;) till lunchen gick vi semlor och efter de drog jag och Elina och köpte jordgubbar och loka! Och just nu har vi syslöjd och jag har tappat orken till att fortsätta med min halsduk, Så just nu sitter jag och käkar jordgubbar;) idag ska jag plugga till soprovet och sen ska jag kolla med mamsen om vi ska dra till gymmet!
skriver senare!

Skjut mig i huvet

Fruktansvärt trött och less. Skolan är väldigt jobbig just nu, Och det mesta känns bara segt!
som sagt så behövs ett lov just nu.
ska sätta igång med soplugg nu
hejdå

<3


Still living after all those years of being so tired

Är fruktansvärt trött och söndagsångesten är tillbaks. Har egentligen ingen lust att åka till skolan imorgon, Men är man tvungen så är man. Känns i allafall skönt att det är lov nästa vecka så man har en chans att vila ut sig och slippa stressen! Imorgon har jag fyra lektioner och efter det ska jag plugga!
Skriver imorn

https://cdn2.cdnme.se/2360246/6-3/pic_530a32f9ddf2b3275f4daac6.jpg" class="image">


Du är så bra

Kom just hem från Jimmy och nu ligger jag bara framför tvn och slöar! Gårdagen började med skotertestet, Och jag klarade det tillslut.. Haha!
Efter det åkte jag nästan direkt till Jimmy och vi låg bara å myste framför en film och sen for vi å träffade lite folk, körde skoter osv. Sen for vi och några andra till honom för att se film och sen så somnade vi vääldigt snabbt! Idag har vi bara kört skoter, kollat hockey och bara tagit det lugnt!
Skriver mer sen!


Låt mig bara försvinna

 

Hemma är bäst

Kom nyss en från träningen som gick jättedåligt! Hade så fruktansvärt ont i vaderna så jag inte orkade med hela träningen! Just nu ligger jag i sängen och ser awkward och bara myser!
Skriver mer imorgon


Less

Har bild just nu och gör absolut ingenting alls. Dagen började ganska så segt och jag vill bara hem och och sova! Egentligen skulle Jimmy till mig idag också, Men det blev dock ändrade planer så vi får ta och träffas i helgen istället. Ikväll ska jag försöka träna så mycket som bara går
Skriver senare


Fysik suger

Ligger i sängen och "pluggar". Ligger snarare och ser film men borde egentligen plugga som satan, Men är man för lat så är man!
Imorgon är det äntligen träning. Är fruktansvärt träningssugen!
Ska fortsätta plugga nu
Ha det bra


Man gör sitt bästa, Men duger ändå aldrig

Hemma idag! Vi har egentligen friluftsdag i agnäs, men jag har ganska ont i kroppen sen i helgen så jag tyckte att det var bättre att stå över! Imorgon har jag ett no prov som jag nog ska börja läsa på snart. Sen har vi bad också, Vilket känns drygt!
Ska i allafall se film nu
Kram:)


Inspo


I finally found hapiness

Första lektionen bortgjort! På svenskan håller vi på med debatter vilket är ganska kul ändå! Just nu ska jag ha engelska och vi ska skriva klart en massa sagor som vi började med igår! Sen blir det att åka skidor, Vilket kändes jävligt jobbigt!
Skriver senare


I couldn't change even if i wanted to

Saker blir ändå bättre ibland. Man får liksom tillbaks orken ibland även fast saker egentligen är åt helvete. Synd bara att det inte varar så länge som det borde. Tänk bara om man fick må så här varje dag. Fan vad lätt allt skulle vara då! Men man ska ändå aldrig gräva ner sig. För det finns alltid en utväg, Det gör det verkligen. Man känner sig ensam ibland och vet knappt vem man ska vända sig till när man behöver någon att prata med. Man känner liksom att man inte vill lägga över sin skit på nån annan. Men har man människor i sitt liv som verkligen bryr sig, Så finns dom där, Oavsett vad. Därför är jag så fruktansvärt tacksam att ha någon vid sin sida som man alltid kan vända sig till när något är på tok. En person som lyssnar på dig även fast dom egentligen inte fattar vad du pratar om. Dom bara sitter där och lyssnar in allt som finns i ens tankar.
Är så tacksam för att jag har så bra människor i mitt liv.


Måndag!

Dagen har gått relativt snabbt, har bara haft 4 lektioner och sen till lunchen drog jag och Elina och köpte en pizza. Så nu är man jäkligt mätt! Ikväll ska jag försöka plugga och sen ut och jogga!
Måste plugga vidare nu
Kram


Tjejligan

Matcherna gick sådär. Vi spelade oerhört bra, Men hade bara inte målen med oss! Vi åkte i allafall ut på straffar, Men annars var helgen underbar!


Your'e all i ever wanted

 
Är svintrött, less, nyss varit på träningen och packar lite för helgen. Är verkligen hur stressad som helst så tänker bara kasta packningen åt sidan och gå till sängs så jag orkar att kliva upp imorgon!
kommer nog inte vara så speciellt aktiv på bloggen i helgen!
kramis

Trött

For till Vännäs igår med bästa Elina och bara hängde där, sen började de komma lite folk till lägenheten och det blev faktiskt riktigt trevligt! Kunde i allafall inte sova nåt inatt pågrund av att några i lägenheten under spelade en jävla massa musik! Så jag låg bara och höll Jimmy vaken hela tiden eftersom att jag aldrig kunde hålla tyst;) somnade kring två i allafall! Just ny sitter jag och Elina vid köksbordet och måste dra till skolan nu
Kram


På botten igen

 

Tar bloggpaus ett tag


I'll be the one who build you up

 
Hemma från skolan nu och har nyss käkat lite middag! skolan gick ganska så segt, Men musiken var dock väldigt rolig och vi höll på att skriva en låt som vi lyckats bra med än så länge!
ikväll ska jag nog ut och springa så jag har bra kondis till fredag;) 
aja ska se film nu
 kram!

Ny vecka!

Vaknade kring 3 inatt av att vi hade strömavbrott, Och jag är väldigt mörkrädd av mig så jag blev ganska så rädd! Imorse ringde klockan vid halv 6, men jag tryckte på snooze kanske 10 gånger så jag klev upp vid halv 7 istället, Så då blev jag ganska så stressad! Just nu sitter jag och Elina på so:n och vi ska egentligen repetera till nationella, Men det är ingen av oss som orkar! Funderar på att gymma efter skolan, men får se hur trött jag är! Senare ikväll måste jag i allafall träna.
Aja ska försöka jobba lite
Kram


En dag kommer allt bli bra igen.

Hemma från skoterkursen nu! Den tog 2 och en halvtimma, men det gick faktiskt väldigt bra och jag höll inte på att somna heller;) vi fick fika och såg på några filmer och sen var det en massa teorisnack! Tiden gick i allafall väldigt snabbt så man blev inte less. Imorgon har vi kortdag på skolan, Vilket brukar gå relativt snabbt! Sen rullar nog bara veckan på som vanligt!
Ska se lite filmer nu
Pusshej


söndag!

   
hejsan! idag har jag mest tagit det lugnt och sett filmer! snart åker jag i allafall mot bjurholm på skoterkursen som kommer pågå i två timmar! kommer nog att somna;) Ikväll blir det nog att plugga igen lite från förra träffen som jag missade. Sen så måste jag ta hem lite från skolan imorgon eftersom att jag bara var där två dagar den här veckan. Annars hoppas jag bara på att veckan som kommer går snabbt så jag får spela fotboll hela helgen, Vilket jag taggar sjukt mycket till!
aja måste dra nu
kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seg lördag

Vaknade kring halv 11 imorse, Vilket jag inte alls är van vid! Idag har jag varit väldigt trött och haft lite ork till allt. Men har ändå hunnit möblera om i rummet och städat i köket och gjort middag!
Nu ligger jag fastklistrad i soffan och ser på bring it on!
Uppdaterar senare
Puss


Fredag

 
Äntligen fredag! Det tråkiga är väl att jag blivit sjukare igen! Så jag fick ta ännu en hemmadag, Vilket inte är kul! I helgen ska jag bata vara hemma och ta det lugnt sen på söndag eftermiddag ska jag på skoterkursen! Och nästa helg blir det äntligen Tjejligan!
ska städa till lite i rummet nu
kram

Ont gör det även fast jag går vidare

Hej igen! Mår mycket bättre efter att ha kurerat mig hela dagen! Så imorgon tar jag ett tappert steg tillbaks till skolan igen. Sen på kvällen har vi träning men jag står över den och ska istället sitta på sidan och se på!
Ska fixa lite grejor för morgondagen nu!
Ha det bra!


Inte kul!

Vaknade kring halv 6 imorse av att mamma skulle sjukanmäla mig idag igen. Verkligen inte kul att behöva ligga hemma och vara sjuk! Fick i allafall feber igår, och sen innan jag skulle gå och lägga mig blev det riktigt jobbigt att andas! Så jag kan säga att oron har tagit över en hel del av min sömn inatt. Men nu mår jag ändå lite bättre även fast det gör ont i lungorna så fort jag andas. Men i allafall så blir det nog bara att ligga hemma och plugga till skoterkursen som jag nu missar idag!
Kram på er!


Deep shit

Situationen blir bara så jobbig när jag inte längre vet åt vilket håll jag borde se till. När jag knappt vet vad som är äkta eller bara en lögn. Det ger mig bara en sån panik att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Jag vill må bra, Jag vill prestera på ett bra sätt, Och jag vill kunna lita på saker igen utan att senare få veta att allt bara varit en stor lögn. Jag bara hatar att tappa hoppet om saker som jag egentligen var säker på förrut och som jag verkligen ville tro på. Men nu har jag tappat hoppet om så många saker att jag inte ens vet vad jag kan lita på mer


I can fill an ocean with all those tears

Godnatt folket!


I'm givin up on you

Då vare en ny vecka igen. Vaknade kring fem imorse och var hur jävla pigg som helst! I helgen har jag varit i Umeå och hängde med mallan, på lördan var vi på stan nästan hela dagen, Där blev det en massa shopping och lite presentinköp till min lilla brutta som fyller 16 nästa vecka! Senare på kvällen drog vi på invigningen och sen blev de bio med sköna personer! Sen på söndag blev de lite mer shopping och sen tog jag bussen till bjur för den där skoterkursen och den tog cirka 2 timmar, Jättedrygt verkligen!
Aja ska plugga nu
Puss


RSS 2.0