Myser!

Helgen har varit väldigt lugn och bra! Känns bra att ha fått vila upp sig lite från skolan. Helgen har spenderats med en riktigt fin kille! Vi har mest bara myst, sett filmer och varit ute lite i solen!
Imorgon är vi ledig från skolan så då ska jag till stan med min fina vän<3
Lär nog bli en massa shopping och sen äta en mysig lunch nånstans!
Ska se lite tv nu!
Skriver imorgon


Mot hälsingfors nudå..


Why does it feels like I'm losing hope again?

Äntligen fredag igen! Det känns som att veckorna bara rinner iväg! Veckan har faktiskt varit väldigt bra i veckan och solen har tittat fram varenda dag så man börjar ju få lite sommarkänsla trots allt! Ikväll blir det väl att sitta hemma och inte göra nåt och imorgon åker jag nog till Jimmy antar jag.
Sen på måndag är man ledig så då ska jag och Elina passa på att shoppa lite!
Aja ska göra mig i ordning nu!


Och sen så tappade jag bara taget

Tisdagen avklarad! 2 nationella gjorda idag i engelska, Både hör och läsförståelse! Vilket var ganska så drygt med det gick nog ganska okej. Ligger hemma nu och har alldeles nyss kommit hem från en joggingtur! Humöret är inte på topp idag heller, har ont och känner mig bara helt nere!
Skriver nog senare


Cry

Helgen spenderades med bra folk och de var väldigt kul! Synd bara att allt ska gå så himla snabbt! Dagen på skolan gick relativt snabbt och efter lunchen började solen skina så jag och Elina passade på att köpa glass och jordgubbar, värt varenda krona kan jag säga! Just nu sitter jag bara hemma och har inte planerat så mycket mer än att jag ska ut och löpa lite!
Skriver senare!


Jag såg livet rasa samman framför mig

 
Äntligen fredag säger jag bara! Skolan i veckan har varit jättejobbig, Men de beror väl nog bara på att nationella proven har kommit igång! Just nu sitter jag på franskan med Elina och vi gör ingenting, kul va?;) igår hade vi nationella i 3 timmar och det gick faktiskt jättebra vad jag vet! idag kommer Malin till mig också och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, Men troligtvis bara en vanlig myskväll!
ska jobba på lite nu!

Jag ville aldrig må så här

 

Helgen

Helgen spenderades med plutten på bilden nedan! Kom till honom på lördagsmorgonen när han och hans kompis låg däckade inne i sovrummet! Vi skulle egentligen fara på glassfestivalen, Men vi körde lite skoter ist och grillade. Senare på kvällen blev det lite mys framför några filmer och sen så träffade vi lite folk också! Sen idag åkte jag hem och dansade lite zumba och njöt av solen!
Just nu ser jag på tv och har alldeles nyss handlat lite godis till första nationella provet som är imorgon!
Ska hoppa in i duschen nu
Kram!


Home

Ligger hemma i sängen nu och smågråter lite för att jag har så förbannat ont! Blev tvungen att åka hem tidigt från skolan för att jag fick en jävla massa kramper, inte kul. Ska sova några timmar sen sätta igång med plugg
 

Skjut mig i huvet

Skolan gick snabbt idag, Vilket bar bra eftersom att man var sjukt trött idag. Efter skolan åkte jag en snabbis till Lycksele och köpte en present, hårfärg och middag! Sen efter det blev det lite studiohäng hos David! Fick testa sjunga en av hans låtar och vi spelade in en massa, sjukt roligt!
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och ser tv med en massa jävla choklad och drogar värktabletter, if you know what i mean!
Aja ska slagga nu!


allt rullar lixom bara på

 
 

I'm always trying, But on the inside I'm dying

Sitter i bussen påväg hem från Bjurholm. Jag och Elina åkte till Vännäs och bara myste i lägenheten och spelade kort, hann också träffa Jimmy ett tag!
Skriver senare


Skolstart!

Just nu sitter jag å Elina på son och dricker chokladmjölk och festis och bara skrattar åt lite roliga saker! Skulle egentligen gymma idag men jag är lite småförkyld idag så jag åker hem ist och pluggar!
Skriver senare


Skola imorgon

 
Imorgon startar skolan om på nytt och de betyder alltså nationella prov och allt sånt!
Dock är det skönt med vanliga rutiner, träffa klasskamraterna osv! Just nu ligger jag i sängen och mår förjävligt. Har så satans ont idag och det är inte kul!
ska iaf hoppa in i duschen nu!
 

Såå trött

Blev lite smårädd igår, Så jag åkte över till mormor och sov där med hon och kusinerna! Så de blev lite mellomys med massa gott!
imorse vaknade jag vid 6 tiden av att mormor väckte mig! Så jag är fruktansvärt trött idag! nu ska jag nog bara säga hejdå till kusinerna som åker hem och sen ska jag nog hem och vänta på att mamma och pappa ska komma hem!
 

I'm okey

Jimmy drog hem för nån timme sen och jag orkade inte följa med till honom, så jag kommer spendera natten själv hemma och de blåser hur mycket som helst, Så jag håller tummarna för att det inte ska bli strömavbrott ikväll:(
idag har vi i allafall bara kollat filmer och bara myst! Igår körde vi lite skoter också!
uppdaterar senare!
 

Fredag

Igår kom många släktingar hit eftersom att jag och Malin hade gjort tacos hela eftermiddagen! Kvällen blev supertrevlig med filmmys, gamla videos från när vi var jättesmå, skoterkörning och tolkning! Imorse vaknade jag utan Malin bredvid mig. Lär ju sakna henne väldigt mycket!
Från och med idag ska jag vara ensam hela helgen, Men som tur kommer Jimmy hit och gör mig sällskap! Och ikväll ska vi nog fara och grilla nånstans med släkten!
ska duscha nu
 

Dagen i bilder!


Don't let them judge you

Imorgon åker jag och Malin till örträsk och då blir det nog en massa skoterkörning, grillning och massa annat kul! De senaste dagarna har vi varit i bräntisbacken och åkt skrana och varit med Anna och åkt i ersäng med!
Inte så mycket mer att berätta
Skriver senare!


Äntligen lov

I torsdags kom Jimmy till mig och vi bara myste och såg film och senare åkte vi till min träning osv! Igår efter skolan åkte jag och Elina in till stan och shoppade lite grejor och sedan käkade vi middag på stan också, supertrevligt var de! Efter det drog jag till Malin. Vi hade bara en myskväll med massa gott och sen somnade vi tidigt! Idag åkte jag, Malin och anna in till stan igen och käkade lunch och kollade lite grejer! Och nu ser vi bara film!
Uppdaterar senare!


RSS 2.0